Om Stylage

New Medic Era är ett familjeföretag som strävar efter hög kvalitet och säkerhet. Det samma gäller även tillverkaren av Stylage. Laboratoires Vivacy har en gedigen bakgrund och lång erfarenhet på utveckling och försäljning av fillers. Deras dröm var att tillsammans utveckla världens bästa filler. Företaget har mest patent idag på fillers.

Vi var med från allra första början, redan vid lansering av Stylage som exklusiva distributörer i länderna Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kort och gott, vi var med när allt började år 2008. Sedan dess har vi lyckats få Stylage att bli den snabbast växande fillern på europeiska marknaden. Martin och Martina Richter som ansvara för Stylage i Sverige, Norge, Danmark och Finland besöker ofta Vivacys fabrik i Archamps, Frankrike. De är alltid uppdaterade på det senaste.

Vad betyder det för dig som vår kund? Garanti på produkt vid reklamation. Uppföljning direkt med tillverkaren vid akuta fall enligt ISO 13485 (krav på formell dokumentation och produktsäkerhet).

Och ett smidigt köp.

Läs mer om säkerhet och kvalitet.


Stylage Banner

Martina Richter, VD Medicera med Denis Gantin, Industry Director på Lab. Vivacy.
Stylage finns endast på kliniker och behandling sker alltid av leg. läkare, leg. sjuksköterska eller leg. tandläkare.

Hudfillern innehåller dessutom en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling.

Stylage är idag ett av de ledande varumärkena i Europa som har uppnått framgång utan konsumentmarknadsföring.

Vi växer genom rekommendation.

Läs om Stylage behandlingar.Stylage är en filler som är känd för sin unika IPN-teknik.

Stylage innehåller också en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling.

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern och är känt för sin unika IPN-teknologi.

Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

Stylage Banner
Stylage Banner