Kundtjänst

Välkommen med dina frågor och synpunkter

Kontaktformulär
kontakta@stylage.se
Beställningar och returer

Är STYLAGE säkert?

Ja, det är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran som finns i produkten är icke animalisk och tillverkad i en kontrollerad steril miljö. Fler än två miljoner personer har behandlats med denna fantastiska filler.

Vilka delar av kroppen kan man behandla med STYLAGE?

Den kommer i tolv olika varianter, med och utan lidokain. Stylage S för fina linjer, M för rynkor, veck samt läppar, L för djupa veck, XL och XXL för att fylla volym i till exempel kinder eller modellera näsa och haka. Special Lips är för konturer, återfuktning och volym i läppar. Stylage Hydro och Hydro Max används för att behandla torrhetsrynkor, återfukta och vitalisera all typ av hud i ansiktet på dekolletage och händer med mycket bra resultat.

Vem tillverkar STYLAGE?

Det tillverkas i Frankrike av Laboratoires Vivacy. Forskningsteamet med bland annat Estelle Piron och Guy Vitaly har mer än femton års erfarenhet i utveckling av hudfillers. De har tagit fram och patenterat många framgångsrika produkter baserade på hyaluronsyra.

Varför skall jag använda STYLAGE?

Den är idag den enda fillern av den tredje generationen. Produkten patenterades 2007 och är den modernaste hudfillern på marknaden. Det är den enda fillern med en naturlig antioxidant (mannitol). Du får en mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen och kan direkt återgå till dina vardagliga sysslor.

Hur länge håller resultatet?

Stylage S, M och L håller i minst 9-12 månader, XL och XXL i 12-18 månader. Vid behandling av läppar i 6-12 månader. På vissa personer bryts fillern ner snabbare.

Vem utför behandlingar med STYLAGE?

Behandlingar utförts endast av legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Du skall alltid fylla i ett patientmedgivande innan behandlingen.

Kontakta oss

New Medic Era AB

Karlavägen 71, 5tr

114 49 Stockholm

kontakta@stylage.se

SE 556610-4641 01